Welkom bij

Praktijk EsZense!

In verband met vakantie is de praktijk gesloten van 16 juli tot en met 16 augustus 2024.

Welkom bij Praktijk EsZense!

Bij Praktijk EsZense kun je terecht voor lichaamsgerichte behandelingen bij onder andere spanningsklachten, stress en burn-out. Ook kun je bij mij terecht als je "gewoon" behoefte hebt aan ontspanning. De behandelmogelijkheden zijn:

* Ontspanningsmassage
* Holistic pulsing
* Reiki
* Access bars

In onze hectische Westerse samenleving zijn we het contact met ons lichaam en met ons gevoel een beetje kwijtgeraakt. Onze volle agenda's, prestatiedruk, vele verplichtingen, de druk van social media en altijd maar bereikbaar moeten zijn, zorgen ervoor dat we ons vaak wandelende hoofden voelen. Daarnaast kunnen traumatische ervaringen, stressvolle situaties of emotionele blokkades ons loskoppelen van ons lichaam en ervoor zorgen dat we (on)bewust niet meer voelen.


Doordat we niet meer goed in contact zijn met ons lichaam en ons gevoel, kunnen we uit balans raken en allerlei lichamelijke, emotionele of mentale klachten krijgen. Daarom is het belangrijk om stap voor stap deze balans weer te gaan herstellen. Ik help jou graag om dit te bereiken en daarbij gebruik ik het lichaam als ingang. De behandelingen die ik geef zijn allemaal holistisch, dat wil zeggen dat ze effect hebben op lichamelijk, mentaal, emotioneel en energetisch niveau. De effecten zijn onder meer:

* Diepe ontspanning
* Het loslaten van blokkades (lichamelijk, mentaal, emotioneel, energetisch)
* Balans tussen lichaam en geest
* Een gevoel van innerlijke rust en helderheid
* Een toegenomen lichaamsbewustzijn

Ik ben ervan overtuigd dat, wie goed in z'n vel zit en gelukkig is met zichzelf, ook goed is voor de wereld om zich heen. Hier wil ik graag een steentje aan bijdragen.