Access 

Body Processen

Wat houdt het in:
Access Body Processen zijn een vorm van energetische behandelingen waarbij de energieën in het lichaam geactiveerd worden om het lichaam te helpen veranderen en transformeren. De Body Processen zijn bedoeld om blokkades, trauma en andere beperkingen los te laten en om mogelijkheden voor jou te creëren en te openen waar je je eerst niet bewust van was.

De processen worden gegeven door middel van aanrakingen van het lichaam. Daarbij kun je je kleding gewoon aanhouden.

Access kent veel verschillende lichaamsprocessen. Elk proces heeft een eigen energie en een eigen uitwerking. Iedereen ervaart de verschillende processen op zijn of haar eigen, unieke manier. Enkele bodyprocessen die ik op dit moment aanbied zijn:

Molecular Terminal Valence Sloughing System (MTVSS)
Dit proces is de ultieme tool voor het opheffen van bijna alle manieren waarop het lichaam niet goed functioneert. Hoe vaker je dit proces ontvangt, hoe meer effect. Het kan onder andere ingezet worden om verlichting te brengen bij allerlei (chronische) lichamelijke klachten, als stimulans en versterker van het immuunsysteem, als algemeen diep ontspannende behandeling, als lichaamsproces om programmeringen op te heffen die de blauwdruk van ons lichaam verstoord hebben en als een manier om het lichaam met meer gemak te laten functioneren tijdens work-outs, sport of krachtsinspanningen.

Restoration of Communion with Earth
Dit is een aardend proces. Het herstelt de verbinding en de verbondenheid tussen jouw lichaam en de aarde. Het brengt je in je lichaam en in het hier-en-nu.

Antibodies to Consciousness
Dit proces helpt je als je er voor je gevoel niet altijd helemaal bij bent of als je niet helemaal in je lichaam zit. Ook wanneer je de neiging hebt om te dissociëren (vluchten uit deze realiteit). Verder is dit proces geschikt voor jou als je meer hebt met dieren dan met mensen.

Wil je meer weten over de verschillende Body Processen? Neem gerust contact met me op!