Reviews

Holistic pulsing
Ik was zelf als behandelaar wel eens toe aan wat ontspanning en me-time. Ik was erg benieuwd naar holistic pulsing en heb een afspraak bij Esther gemaakt. Ik werd ontvangen in een fijne praktijkruimte, Esther heeft een warme persoonlijkheid waardoor ik me snel op mijn gemak voelde. Met haar warme handen onderging ik een heerlijke behandeling en voelde ik alles weer fijn stromen en was ik compleet ontspannen. Ik kom zeker terug bij Esther ☺️.

Access Bars
Voor het eerst heb ik een Access Bars behandeling gehad en wat was dat een positieve ervaring! Ik voelde tijdens de behandeling van alles gebeuren. Kan het niet allemaal benoemen, ik omschrijf het als een rivier die door me heen stroomde en een pulserend hoofd. Het heeft me rust gebracht en ruimte in mijn hoofd. Echt top, een aanrader! Dankjewel Esther 🙏

Reiki
Heel ontspannend en relaxed!

Massage
Heerlijke ontspanningsmassage gehad vanavond! Zeker een aanrader!!! Heel blij mee! Dankjewel Esther!

Mindful wandelen
Het was leuk & ontspannend. Leuke oefeningen en mooie wandeling! Aanrader  👍

Holistic pulsing
Ik heb een holistic pulsing massage gehad. Ik stond er open in, maar had echt niet verwacht dat ik mij daarna zo ontzettend ontspannen zou voelen. Ik had het gevoel dat ik (figuurlijk gesproken) weer kon ademen en dat gevoelsmatig heel wat stress en spanning was weggehaald.