Over mij

Even voorstellen
Mijn naam is Esther Zwanenburg (1976) en ik woon in Eibergen. Ik ben getrouwd en moeder van 2 jongens. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als arbeidsdeskundige. Als arbeidsdeskundige houd ik mij hoofdzakelijk bezig met de balans tussen belasting (in werk) en belastbaarheid. Daarnaast ben ik in 2020 gestart met Praktijk EsZense.

Achtergrond

In 1999 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Vervolgens heb ik een aantal modules van de opleiding Psychologie afgerond aan de Open Universiteit. Daarna ben ik, naast mijn werk, eigenlijk altijd aan het leren en aan het ontwikkelen gebleven. Zo heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van onder andere Ademcoaching, Counseling, Stress- en Burn-out coaching, Life coaching, ACT (Acceptance and Commitment therapie), Coaching bij Angst, Mindfulness, Access Bars, Emotiemanagement, Hartcoherentie, Reiki en Ontspanningstherapie. Ik merk dat het mij ontzettend veel voldoening geeft om mensen te kunnen helpen met diverse vragen of klachten en een bijdrage te kunnen leveren aan een goede balans tussen lichaam en geest.

Mijn cliënten en de mensen om mij heen beschrijven mij als een rustig, respectvol, integer en positief ingesteld persoon. Het geven van oprechte aandacht en het creëren van bewustzijn, acceptatie, rust, ontspanning en vertrouwen vormen de basis van mijn behandelingen en coachingssessies.