Workshop

Uit je hoofd, in je lijf!

Wat gaan we doen?
In deze workshop gaan we lekker naar buiten, de natuur in. We gaan aan de slag met allerlei oefeningen met als doel uit je hoofd, in je lijf te komen. De oefeningen zijn laagdrempelig en eenvoudig maar kunnen een groot effect hebben op hoe je je voelt. Ze zijn heel effectief als je je gestrest voelt of als je niet goed in je vel zit. Je wordt er heerlijk ontspannen van en je lichaam en geest komen weer beter met elkaar in balans. Je komt echt even helemaal tot jezelf.

Voor wie?
De workshops worden in groepen van maximaal 4 personen gegeven. Conditie is niet nodig, iedereen kan op zijn/haar eigen niveau meedoen.

Weersomstandigheden of andere onvoorziene omstandigheden

Bij gladheid ten gevolge van sneeuw of ijs, extreme hitte of kans op onweer zal de workshop niet doorgaan. In plaats daarvan zal in overleg een nieuwe datum worden gepland. Bij overige onvoorziene omstandigheden (denk aan bijvoorbeeld beperkende maatregelen in verband met Corona), word je zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld van de gevolgen voor de workshop.


Aanvullende informatie

Enkele dagen voorafgaand aan de workshop ontvang je van mij een mail met aanvullende informatie over zaken als: de exacte locatie, parkeergelegenheid en overige praktische zaken.

De workshop duurt circa 1,5 uur en de kosten bedragen € 25,- per persoon. Dit bedrag dient na afloop van de workshop contant of via een tikkie/betaalverzoek afgerekend te worden.
Voor meer informatie of het plannen van een workshop kun je contact met mij opnemen via e.zwanenburg@gmail.com.